Els Jocs Olímpics, amb un «relaxing trinxat a la Cerdanya»

Un regidor de la CUP es mofa de la candidatura Barcelona-Pirineus

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2013
Marc Barnolas i Nil Puigivila, al ple d'aquest dilluns. Foto: Adrià Costa

L’alcalde Josep M. Vila d’Abadal, com ja va anunciar a la trobada de fa uns dies amb els alcaldes de les principals ciutats de l’eix de la C-17, va portar aquest dilluns al ple de Vic la moció de suport a la candidatura dels Jocs Olímpics de 2022. La proposta no va obtenir el suport generalitzat del consistori i es va aprovar amb els vots de PxC, CiU i ERC. La CUP i ICV-EUiA hi van votar en contra i SI i PSC es van abstenir.

En el debat no van faltar les reticències vinculades a Madrid. Va ser molt explícit Iban Lapeira, de Solidaritat, que no va amagar la seva alegria pel fracàs de la candidatura dels Jocs Olímpics de la capital estatal, perquè “els hauríem hagut de pagar nosaltres”.

El més enginyós, però, va ser el regidor de la CUP, Marc Barnolas, que es va apropiar de la frase d’Ana Botella que ha donat la volta al món: “A relaxing cup of café con leche en la plaza Mayor”.  Barnolas la va passar pel sedàs del consistori vigatà i va dir: “Ara què, haurem de fer un ‘relaxing trinxat en la Cerdanya’?”

El seus companys de la CUP Vic, a través del Twitter de la formació, es van afanyar a fer un hashtag #relaxingtrinxatdelacerdanya, que no va tenir massa èxit.
Arxivat a