La pluja aigualeix la Botiga al Carrer de Torelló

Una vintena de comerços van participar al certamen, que va haver de suspendre algunes activitats

Redacció Osona.com
07 d'octubre del 2013
Una parada de la Botiga al Carrer de Torelló.
Una parada de la Botiga al Carrer de Torelló. | Adrià Costa
Una parada de la Botiga al Carrer de Torelló. Foto: Adrià Costa

El municipi de Torelló encara s'estava recuperant de l'esclafit de divendres quan es va haver de tornar a posar les seves millors gales, en aquesta ocasió, per a la celebració de la Botiga al Carrer. Després de les fortes tempestes de divendres, la fira va arrencar dissabte el matí amb bon temps, fins i tot amb estones de sol, i amb molta afluència de gent. La pluja, però, va tornar a fer acte de presència a la tarda i es van haver de suspendre diverses activitats, entre elles la desfilada de moda, que era un dels grans atractius de la jornada.

A la Botiga al Carrer hi van participar una vintena de botigues i comerços, que van omplir la plaça de la Sardana de Torelló. L’horari previst era de les deu del matí a les dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a les vuit del vespre, tot i que es va tancar abans a causa del mal temps.

La Botiga al Carrer va començar amb una xocolatada popular. Al llarg de tot el matí i el migdia hi va haver un inflable infantil i jocs gegants, mentre que d’onze a una es va fer un taller de cuina, concretament d’elaboració de cupcakes, a càrrec de MIM’S.
Arxivat a