Pep Poblet fitxa com a saxo de la mafiosa banda de TV1 «Uno de los nuestros»

El programa, amb un nou format musical d'entreteniment, busca el millor vocalista de tot l'Estat

Lluïsa Tarrida / Pere Pratdesaba
04 d'octubre del 2013
Pep Poblet, amb alguns dels membres de la banda
Pep Poblet, amb alguns dels membres de la banda | Anna Cuevas
Pep Poblet, amb alguns dels membres de la banda. Foto: Anna Cuevas

El saxofonista Pep Poblet ha fitxat pel programa d’entreteniment “Uno de los nuestros”, produït per Gestmusic. El programa s’estrenarà aquest dissabte, 5 d’octubre, a les deu del vespre, per La1 de TVE. Està presentat pel polifacètic Carlos Latre i dirigit per Tinet Rovira.

“Es un plaer formar part d'aquest nou programa amb l'aposta per la música en directe i amb una banda formada per 14 músics de primer nivell. I entre 15 i 20 cançons noves cada programa, la qual cosa és un gran repte, a més de  fer les valoracions dels concursants”, explica el saxofonista osonenc.
 
El programa presenta un nou format de talent xou que busca el millor vocalista d'Espanya en un espectacle en què es barregen emocions, música, ball i molt humor, en part gràcies al seu mestre de cerimònies, Carlos Latre.

Un grup de 14 músics ha format una orquestra anomenada Los Nuestros. Amb un look de mafiosos i amb ampli repertori l'únic que els falta és un cantant que lideri el conjunt. Els participants hauran de guanyar-se el favor de l'orquestra ja que seran els músics, entre ells Pep Poblet, qui valoraran, votaran i expulsaran els concursants cada setmana. El guanyador del concurs es convertirà en cantant i líder de l'orquestra i s'endurà un premi de 25.000 euros.

Més de 3.000 persones s'han presentat al càsting del programa. De tots, només un grup d'entre 50 i 60 aspirants tindran l'ocasió d'actuar a la televisió en directe i davant de la banda i d'un jurat format per María del Monte, Javier Gurruchaga i Roser. De tots els aspirants que participaran a les primeres gales, només 14 es convertiran en concursants del programa. En les primeres gales els candidats tindran 20 segons per cantar acompanyats de l'orquestra. Aquell que aconsegueixi que tots els músics segueixin tocant, es convertirà en un dels finalistes. Si només n'hi ha entre 7 i 12, l'aspirant haurà d'esperar al final del programa per saber si és acceptat o no.

Més informació de la participació de Pep Poblet al programa



Carlos Latre és el presentador del nou concurs musical Foto: Anna Cuevas
Arxivat a