María de los Llanos de Luna s'acarnissa amb Espinelves

L’Ajuntament, que ja va ser denunciat per la Delegació del govern espanyol per declarar-se “territori català lliure”, rep un segon contenciós contra la moció sobre la sobirania fiscal

Redacció Osona.com
04 d'octubre del 2013
L'Ajuntament d'Espinelves ha rebut un recurs contenciós-administratiu de part de la Delegació del govern espanyol, contra la moció que va aprovar l'Ajuntament en el ple del 26 d'abril, relativa a l'exercici de la sobirania fiscal. Amb Espinelves, ja són vuit els ens municipals denunciat a Osona per l’òrgan que lidera Maria de los Llanos de Luna: Taradell, El Brull, Vic,Torelló, Tavèrnoles, Perafita i Consorci del Lluçanès.

Es dóna la circumstància que Espinelves ja ha estat denunciat per la Delegació del govern espanyol per declarar-se “territori català lliure i sobirà”. És el primer municipi de la comarca que acumula dues denúncies, des que Llanos de Luna va iniciar la seva croada contra el procés sobiranista als municipis, en concret, contra la sobirania fiscal, els “territoris catalans lliures” i la negativa a posar la bandera espanyola a la seu del consistori.

El president d'ERC Osona, Pere Prat. ha mostrat el seu suport a l'alcalde d'Espinelves, Joan Manel Claveria, i a tot l'Ajuntament, i ha lamentat de nou el paper de la Delegació del govern i la senyora Llanos de Luna, que fa “un flac favor a les institucions municipals”.

Més informació de la croada de María de los Llanos de Luna

Documents