L'Ajuntament de Manlleu dóna suport a la reivindicació dels docents a les Illes

El consistori també condemna els incidents de la Diada Nacional a Madrid

Redacció Osona.com
01 d'octubre del 2013
L’Ajuntament de Manlleu condemna els incidents produïts l’Onze de setembre a la Delegació de la Generalitat a Madrid i s’adhereix a la reivindicació dels docents de les Illes Balears. Així es farà constar en el ple municipal que es farà aquest dimarts, 1 d’octubre.

A l’inici de l’acte, es llegirà una declaració institucional de condemna als incidents produïts l’Onze de setembre a Madrid. L’Ajuntament de Manlleu manifesta, una vegada més, el ferm compromís d’aquesta corporació amb la llibertat i la democràcia i vol expressar la seva més enèrgica condemna davant de la gravetat d’aquests fets.

D’altra banda, es llegirà també la carta enviada des del consistori manlleuenc a la comunitat educativa balear, on es trasllada la solidaritat i suport de en la reivindicació que s’està duent a terme i a totes les accions que de forma cívica es desenvolupin en defensa del model d’immersió lingüística que garanteix el català com a llengua vehicular.

Ambdues declaracions compten amb l’adhesió i suport de tots els grups polítics amb representació municipal i dels regidors no adscrits.
Arxivat a