La websèrie «Solisombra» arrenca amb l'actuació estel·lar de Quim Vila

Un equip osonenc estrena una producció d'humor quotidià, dirigida per David Conill i amb els actors Pep Miràs i Albert Salarich | Osona.com emet avui el primer capítol

Redacció Osona.com
30 de setembre del 2013
Pep Miràs i Quim Vila.
Pep Miràs i Quim Vila.


Aquest dilluns, 30 de setembre, s’ha estrenat "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.

En aquest primer capítol, titulat "La dignitat és a les Maldives", el convidat ha estat el cantautor i humorista Quim Vila, que s’ha embolicat en una conversa surrealista amb el cambrer del bar. Una conversa de carrer potent i amb un vocabulari totalment col·loquial, d’allò més osonenc.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen, a més de Quim Vila, actors com Abel Folk, Marina Comas o Joan Roura. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

L’equip de nou emprenedors osonencs que han decidit tirar endavant el projecte afirma que “la realitat supera la ficció. Per això volem, a través de l’humor, portar situacions quotidianes a l’extrem i fer un contingut per plataforma digital adreçat a un públic ampli que s’ho vulgui passar bé”.

El director de la websèrie, David Conill, afirma que “Solisombra” “és una sèrie autèntica en què l’actor i el guió prenen tot el protagonisme. A nivell de realització també intentem transmetre la màxima naturalitat”. Per la seva banda, el guionista Joan Capdevila, assegura que “no és una websèrie d’humor, sinó amb humor. Mostra escenes quotidianes sumades a un humor irònic, madur i adult. Però darrere els gags també apareixen tocs dramàtics. Com la vida mateixa”.

Els capítols s’emeten tots els dilluns a partir del 30 de setembre a les quatre de la tarda al web de la sèrie. També es poden veure a través del canal de la sèrie a Youtube i una estona més tard, a la portada d’Osona.com.

L’equip de Solisombra

Pep Miràs. Actor. Ha participat a sèries de televisió com “La Riera”, “El Cor de la Ciutat”, “Laberint d’Ombres”, “Ventdelplà”, “Mar de Fons”, etc… i en produccions teatrals com “Terra Baixa”, “Rigor Mortis”, “El sopar dels idiotes”, etc.

David Conill. Creador i realitzador audiovisual de curtmetratges i videoclips. Ha presentat treballs a festivals nacionals i internacionals.

Albert Salarich. Actor vigatà. Ha participat en cinema, publicitat, teatre i televisió.

Joan i Marc Capdevila. Escriptors i guionistes. Productors de videoclips i documentals per a la televisió.

L’equip es completa amb Pep Sala (músic i compositor fundador de Sau), Aina Salarich, Jordi Amàrita i Irene Medina, amb trajectòries al món del guionatge, realització i producció.

Aneu al web de la sèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik
Arxivat a