ADIF instal·la la màquina de venda automàtica de bitllets a l'estació de Torelló

La plataforma “Perquè no ens fotin el tren” intensifica les accions de protesta

Pere Pratdesaba
26 de setembre del 2013
Cassolada a l'estació de Torelló, el mes passat. Foto: Facebook / Perquè no ens fotin el tren

El col·lectiu “Perquè no ens fotin el tren” vol intensificar les accions de protesta contra l’automatització de l’estació de Torelló i per demanar la seva inclusió a la zona de Rodalies, entre d’altres aspectes. A les reivindicacions també s'hi ha afegit Manlleu. Aquest divendres, 27 de setembre, es tornaran a fer concentracions, amb cassolada inclosa, a les estacions de Manlleu (20.00 h) i Torelló (20.15 h)
 
En el cas de Torelló, prèviament, a tres quarts de vuit hi haurà una reunió oberta a tothom per explicar les darreres accions, determinar si en aquesta ocasió es talla la via i concretar les accions dels pròxims dies. “Cal tenir en compte que des de fa uns dies ja s'ha començat a instal·lar la màquina de venda automàtica i tant ADIF com l'Ajuntament es van comprometre a informar al col·lectiu abans de tirar-ho endavant. I, de moment, no tenim cap informació”, diu “Perquè no ens fotin el tren” en una nota.

D'altra banda, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda de dissabte, representants del col·lectiu s’entrevistaran amb David Fernández, diputat de la CUP, que oferirà una conferència a Manlleu. A més, tenint en compte que l'equip del Síndic de Greuges serà dimarts a Torelló, s’hi ha concertat una entrevista.

Fulletó amb el resum de les reclamacions (PDF)

Notícies publicades del tema

Arxivat a