Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons estrena Fira d'entitats

La jornada comptarà amb una llarga proposta d’activitats

Redacció Osona.com
25 de setembre del 2013
Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons celebrarà aquest dissabte, 28 de setembre, la primera edició de la Fira d’entitats. El certamen, que es farà a la plaça de Catalunya, està dedicat a la promoció de l'associacionisme i el voluntariat, i pretén ser un punt de trobada perquè les entitats puguin mostrar, donar a conèixer i difondre la seva activitat. L'horari serà de les 10 a les 2 del migdia i de les 4 a les 8 de la tarda.

La fira reunirà 26 entitats del municipi. El teixit associatiu de Sant Julià de Vilatorta destaca per la seva gran varietat: cultural, tradicional,festiva, esportiva, social, cívica, emprenedora, juvenil i col·laboradora en projectes d'ajuda mútua...

Al llarg de la jornada la fira comptarà amb les diverses activitats proposades per les mateixes entitats: taller per aprendre a portar els gegants, cercavila de gegants, partits de bàsquet, taller de nocions bàsiques per aprendre a ballar sardanes, taller de teatre, taller de labors, cursa de muntanya per a nens, xocolatada, tallers pràctics de marcadors de cant ocellaire, partits de 3x3 i futbolei.

Activitats destacades de la jornada:

L'Aula de Música de Sant Julià representarà el conte "La música més bonica del món".

Abaraka Bake proposa l'activitat “Compra'm i canvia'm de lloc”. Hi haurà un palet de paquets d'arròs que la gent podrà comprar al preu simbòlic d'un euro i el Terra de Tupinots convida a tothom a fer la primera estelada de confeti de la història.

Vilatorta per la Independència farà una recollida de signatures per poder exercir el dret a decidir.

La fira es clourà amb el concert de Malva de Runa, grup de folk, amb lletres en català i amb influències de la música modal i oriental.