Vic arranja més de 19 quilòmetres de camins rurals

El pressupost d’enguany compta per primer cop amb una partida expressa de manteniment i conservació d’aquests vials

Redacció Osona.com
25 de setembre del 2013
L’Ajuntament de Vic, a través de l’àrea de Serveis i l’empresa mixta Rases Vic, està realitzant treballs de conservació i manteniment dels camins rurals. De moment ja s’han arranjat  més de 19 quilòmetres de traçat dels 20 quilòmetres previstos.

“Els pressupostos 2013 de l’Ajuntament de Vic han tingut en compte per primera vegada una partida expressa pel manteniment i conservació dels camins rurals de 30.000 euros”, explica el regidor de Serveis, Economia i Urbanisme de l’Ajuntament de Vic, Toni Serrat.

El municipi de Vic té un 30% de trama urbana i el 70% restant forma part de zona rural. Davant d’aquesta premissa, el consistori “sempre s’ha compromès a donar servei al món rural igual que a l’urbà”, matisa el regidor de Medi Ambient, Josep Rafús.

La nova senyalització de les masies rurals, el sistema de contenidors, els arranjaments dels camins rurals són algunes de les accions que es porten a terme en aquest àmbit. Rafús ha explicat també que s’ha aconseguit 150 tones de material per arranjar els camins (sauló i fresat) per part de l’Agència Catalana de  Residus.

 Plànol dels camins rurals arranjats (PDF)

Arxivat a