CentreVic proposa un comerç innovador i que sàpiga sorprendre

Jornada del sector a Vic

Redacció Osona.com
21 de setembre del 2013
Núria Beltran, economista i directora de l’Escola Superior de Comerç i Distribució (Escodi), ha ofert aquesta setmana a la Casa de Convalescència de Vic una conferència, organitzada per CentreVic. Beltran ha animat als comerciants a innovar, sorprendre i seduir als seus clients per superar la desacceleració del consum.

La jornada, que també ha estat compartida per Anna Erra, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, ha exposat exemples reals i pràctics d’empreses de retail (comerç) que, davant la crisi, han sabut aguditzar la seva capacitat d’innovació amb noves estratègies o creant nous conceptes de negoci. Són persones apassionades pel retail que, en aquest canvi d’escenari, han vist grans oportunitats sense importar la mida de la seva empresa i han creat establiments on es comparteixen valors amb els clients, s’ofereixen experiències de compra i s’utilitzen tots els canals possibles, com les xarxes socials, per poder escoltar i comunicar-se amb el client.

La directora d’Escodi, que també ha volgut despertar entre els assistents els sentiments d’orgull pel sector, ha recalcat que sense formació és fa molt difícil determinar i encertar quines han de ser les millors estratègies de gestió dels comerços ja que el mercat està en constant evolució.

Aquesta conferència, a la que han assistit una cinquantena de comerços, ha estat la primera de les tres píndoles formatives que CentreVic i Escodi realitzaran en aquest últim trimestre de l'any i que forma part del seu acord de col·laboració.

Més sobre Escodi

Escodi és una escola universitària especialitzada en el sector comerç amb més de 10 anys d’experiència, que ofereix formació superior i especialitzada amb reconeixement de la UAB adreçada a directius i a gerents d’empreses del comerç, joves que s’hi vulguin llaurar un futur professional o empresarial, i també a professionals del sector que desitgin millorar les seves competències i coneixements.
Arxivat a