Surt al carrer «El Vigatà», un nou setmanari de pagament

El Mercat de Música Viva de Vic i la Via Catalana, principals temes del primer número

portada, El Vigatà, 20/09/2014
portada, El Vigatà, 20/09/2014
Redacció Osona.com
20 de setembre del 2013
El Vigatà és el nom de la nova capçalera que aquest divendres, 20 de setembre, ha sortit al carrer, amb el seu primer número. Es tracta d'un setmanari de pagament, dedicat exclusivament a la ciutat de Vic. El preu de venda és d'un euro, amb una extensió inicial de 24 pàgines. L'equip de treball és bàsicament el mateix de l'Osona Comarca, la publicació quinzenal gratuïta que va repartir el seu darrer número el 5 de setembre.

En aquest primer número, la publicació parla de les propostes de l'alcalde de la ciutat, Josep M. Vila d'Abadal, sobre el procés sobiranista, el Mercat de Música Viva de Vic i s'ofereix un reportatge fotogràfic dels participants osonencs a la Via Catalana, la cadena humana que va enllaçar el país de nord a sud, el passat Onze de Setembre.

El Vigatà sortirà cada divendres al matí. Consta de dues parts diferenciades: les notícies locals, d'una banda, i la vida social d'entitats i moviments, de l'altra. La seu és la mateixa que la d'Osona Comarca i, de la mateixa manera, gestiona també l'emissora Ràdio Vic. L'animador del nou projecte és el periodista Joan Turró i Calvet.
Arxivat a