Antoni Bayés presenta avui a Vic l'edició catalana d'un dels seus llibres de cardiologia

“Bases de l’electrocardiografia clínica” és un clàssic de la medicina | Hi assistirà el conseller Boi Ruiz

Redacció Osona.com
18 de setembre del 2013
El conseller de Salut Boi Ruiz assistirà avui dimecres, 18 de setembre, a l’acte de presentació de l’edició catalana del "Textbook of Clinical Electrocardiography" (“Bases de l’electrocardiografia clínica”), del prestigiós professor i cardiòleg Antoni Bayés de Luna, que tindrà lloc a la Universitat de Vic (Masia Torre dels Frares, C. Perot Rocaguinarda, 17), a partir de les 13 hores.
 
A part de l’autor, l’acte comptarà amb la presència del rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña; l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal; el president de la Societat Espanyola de Cardiologia, José A. González; i el president de la Societat Europea de Cardiologia, Günter Breithardt, entre altres personalitats de l’àmbit acadèmic, científic i sanitari.
 
El llibre sobre l’electrocardiografia clínica està considerat un clàssic, no només per als estudiants de medicina sinó també pels professionals de l’àmbit de la cardiologia i ha estat traduït a diverses llengües des de la seva primera edició, l’any 1993. L’edició en llengua catalana significa un pas més en la consolidació i normalització dels seu ús en els àmbits mèdic i científic.

Aquesta és la dotzena edició del llibre “Bases de l’electrocardiografia clínica” i la tercera en català. L’ha editat la Universitat de Vic i Eumogràfic amb la col·laboració de laboratoris Menarini.
 
El professor Antoni Bayés de Luna compta amb una llarga trajectòria de gran prestigi professional, docent i científic, amb una destacada capacitat de lideratge en diversos projectes internacionals. Conegut arreu com un referent en el món de la cardiologia, ha estat mereixedor de nombrosos premis i distincions i ha ocupat importants càrrecs directius, entre ells la presidència de l’actual World Heart Federation.
Arxivat a