Manlleu adjudica 48 parcel·les d'hort

Oberta la convocatòria

Redacció Osona.com
17 de setembre del 2013
L’Ajuntament de Manlleu ha obert aquest dilluns, 16 de setembre, la convocatòria per adjudicar 48 parcel·les d’hort per als propers quatre anys, ubicades a Can Sanglas (26) i a la Platja del Dolcet (22). El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 9 d’octubre. Hi poden optar particulars, centres educatius i entitats de la ciutat. Les llicències s’atorgaran a través d’un sorteig públic entre totes les sol•licituds admeses.

Qui pot presentar-se?

Les parcel·les podran ser conreades per:

-       Persones físiques majors d’edat (només s’admetrà una sol•licitud per unitat familiar convivent).

-       Centres educatius de Manlleu.

-       Entitats que figurin en el registre municipal d’entitats, quan s’acrediti la seva sol·licitud per a un ús de caràcter pedagògic, ambiental municipal, terapèutic o social. També s’admetran entitats que no constin al registre però que donin servei d’aquest caràcter a la població.

Per presentar-se cal complir les condicions següents:

-       Estar domiciliat a Manlleu i figurar al padró municipal amb una antiguitat mínima d’un any ininterromput. Es podran admetre persones d’altres municipis que únicament es consideraran en cas que quedin parcel·les vacants.

-       No disposar ni conrear cap altre hort o terreny de conreu, ja sigui a títol de propietari, arrendatari o qualsevol altra situació.

-       No tenir deutes amb la hisenda local.

-       No haver estat privat d’una parcel·la d’hort municipal, previ expedient de revocació d’autorització.

-       Per a les entitats, caldrà la designació d’una persona física responsable del grup i del compliment de les condicions d’ocupació establertes.

Més informació i sol·licituds


 
Tastets d’hort
 
Per tal de promoure l’horticultura ecològica i fer difusió d’aquest procés per optar a noves parcel·les d’hort, el mes d’agost es va iniciar el programa Tastets d’hort, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La propera activitat d’aquest programa serà el proper 28 de setembre. De 10 a 12h s’organitzarà un taller de compostatge casolà als horts de Can Sanglas, que anirà a càrrec de Pere Crosas, biòleg i professor de Ciències Naturals.
Arxivat a