La deixalleria mòbil de Vic rep l'usuari 25.000

L’afortunada estarà exempta de pagar la taxa d’escombraries de l’any 2013

Redacció Osona.com
05 de setembre del 2013
El regidor J.Rafús, lliurant el premi
El regidor J.Rafús, lliurant el premi | Ajuntament de Vic
El regidor Josep Rafús ha lliurat el premi. Foto: Ajuntament de Vic

Aquest dimarts, dia 3 de setembre, la deixalleria mòbil de Vic va arribar al seu usuari 25.000. L’afortunada va ser Teresa Puigdomènech Puntí, veïna de Vic i usuària habitual del servei, a qui el regidor de Medi Ambient, Josep Rafús, va fer-li lliurament d’un premi, que consisteix en una exempció de la taxa d’escombraries per a l’any 2014 i un menú “Orquestra” a l’Atlàntida de Vic consistent en dues entrades d’un espectacle a escollir i un sopar per a dues persones. El premi ha estat una gentilesa de VialnetVic, l’empresa que gestiona el servei de la deixalleria mòbil.

Des de l’entrada en funcionament d’aquest servei (any 2008) el nombre d’usuaris s’ha anat mantenint constant fins arribar aquest dimarts a la plaça de la Divina Pastora als 25.000 usuaris.

La deixalleria mòbil de Vic es pot trobar cada dimarts i dimecres en un barri diferent de la ciutat per tal de recollir tots aquells residus especials que no es poden dipositar als contenidors del carrer: piles, oli usat, Cd’s, aparells electrònics, medicaments, tòners i cartutxos d’impressora, bombetes i fluorescents, roba i calçat, entre altres. Es tracta d’un complement de proximitat al servei que ja dóna la deixalleria fixa.

Horaris i ubicacions de la deixalleria mòbil de Vic

Arxivat a