Cau un grup que buidava les lleixes de supermercats de Vic i Manlleu

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc persones

Quico Sallés
04 de setembre del 2013
Els Mossos han desarticulat un grup organitzat que es dedicaven a buidar les lleixes dels productes d'alimentació i d'higiene de supermercats de Vic i Manlleu. Segons fonts policials, el passat 27 d'agost van detenir els cinc membres de la colla amb un botí de 400 euros en productes com maquinetes d'afaitar, colònies i productes d'alimentació.

De fet, la investigació va començar quan es va denunciar un furt en un establiment de Vic. La patrulla que es va personar va identificar una sospitosa així com els seus companys, als quals van trobar desenes de paquets de maquinetes d'afaitar. Arran de la troballa, els agents van continuar la investigació i van seguir els sospitosos fins a trobar un cinquè còmplice que els esperava en una pista forestal de Manlleu, amb un botí més galdós.

Els detinguts, quatre ciutadans romanesos, veïns de Tordera (Maresme) i un espanyol, veí de Santa Coloma de Gramenet, (Barcelonès), i d'entre 27 i 50 anys, van passar a disposició judicial el 29 d'agost, data en què van quedar en llibertat amb càrrecs acusats d'un delicte de furt i d'organització criminal.
Arxivat a