La possible retirada del trànsit a la rambla del Passeig «preocupa» al comerç de Vic

CentreVic demana una trobada amb l’alcalde per parlar del tema

Redacció Osona.com
30 d'agost del 2013
El sector del comerç de Vic, encapçalat per l’associació CentreVic, ha sol·licitat un dinar amb l’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal, “per parlar llargament del procés de peatonalització” que l’equip del govern està impulsant al centre de la ciutat. Així ho ha explicat el mateix alcalde, en l’acte d’inauguració de l’accés del carrer Verdaguer al pàrquing de la plaça Major, que s’ha fet aquest matí.

L’alcalde ha reconegut que aquest tema “preocupa” al comerç. Fa uns mesos Vila d’Abadal va declarar que es plantejava retirar el trànsit de la rambla del Passeig, per millorar el pas de vianants i en el marc de les reformes urbanístiques que s'estan portant a terme al centre de la ciutat.

Vila d’Abadal ja va reconèixer en aquell moment que la mesura crearia controvèrsia i, per això, de moment no hi va voler posar data. Tot i això, va assegurar que les obres s'iniciaran durant aquest mandat, o sigui, en la darrera legislatura que ell exercirà com a alcalde. Vila d'Abadal ja ha anunciat en diverses ocasions que en acabar aquesta legislatura a l'Ajuntament de Vic es retirarà de la política activa.
Arxivat a