L'empresa guanyadora dels Premis Innovacat participa a un congrés a Washington

Els guardons de l’any 2012 tenien com a novetat el finançament d’un viatge empresarial fet a mida

Redacció Osona.com
28 d'agost del 2013
L’empresa Catuav va guanyar el Premi Innovacat 2012 en la categoria d’empresa jove, dotat amb 12.000 euros i un viatge empresarial fet a mida per conèixer tendències del sector, fomentar la cooperació i ampliar la visió de la companyia.

Del 12 al 15 d’agost s’ha celebrat a Washington la fira més gran del sector UAV (avions no tripulats), AUVSI’s Unmanned Systems 2013. Catuav ha participat en les jornades de conferències i ha visitat l'àmplia exposició comercial del congrés. Tres representants de l’empresa han viatjat als Estats Units amb l’objectiu de promocionar internacionalment els serveis de Catuav i del seu nou Centre Tecnològic CTC.

AUSVI té més de 570 expositors d'arreu del món i un volum de visitants de més de 8.000 persones. La fira s'ha consolidat com a esdeveniment de referència a nivell mundial i l’assistència de Catuav els ha permès conèixer els darrers progressos en sistemes UAV i establir contactes amb altres empreses i centres tecnològics.

Les tres persones de Catuav que han viatjat als Estats Units han aprofitat el viatge per visitar el MIT de Boston, que és la màxima referència mundial en innovació tecnològica, on l’empresa hi ha fet promoció del nou CTC (Centre Tecnològic CATUAV). També han visitat els museus de l'aire de la Smithsonian Foundation a Washington i Dulles, que tenen seccions dedicades a avions no tripulats de gran interès per l’equip tècnic de l’empresa.

El viatge Innovacat va ser una novetat incorporada en la 4a edició dels Premis Innovacat i va néixer amb l’objectiu de poder oferir a les empreses guanyadores un viatge totalment personalitzat i fet a mida a les seves necessitats. En aquest cas Catuav ha escollit l’assistència a una fira del seu sector i la valoració que se’n fa des de l’empresa és molt positiva.

Aneu al web dels Premis Innovacat




Galeries de fotos dels premis Innovacat:
- Edició 2012 (Adrià Costa)
- Edició 2010 (Adrià Costa)
- Edició 2008 (Adrià Costa)
- Edició 2006 (Osona.com)