Un concert solidari a Vic per la salut mental recapta 2.700 euros

Un total de 230 persones van seguir l’actuació a càrrec de l’Orquestra Juvenil d’Ealing, a la Pietat de Vic

Redacció Osona.com
27 d'agost del 2013
L’Orquestra Juvenil d’Ealing va omplir l'església de la Pietat. Foto: FCMPPO

Un total de 230 persones van assistir diumenge al vespre al concert solidari per la salut mental que la Fundació Netri de Barcelona i la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona organitzaven a l’església de la Pietat de Vic. L’èxit d’assistència al concert, a càrrec de l’Orquestra Juvenil d’Ealing (EYO), es va traduir en 2.763 euros que es destinaran a parts iguals entre els serveis comunitaris de salut mental de la FCMPPO -que atenen més de 500 persones de forma anual- i un centre pediàtric de l’Hospital de Tercha (Etiòpia) que permetrà l’atenció a 28.000 infants l’any.

L’orquestra, formada per 65 músics d’entre 13 i 19 anys provinents de diferents escoles de l’oest de Londres, va interpretar sota la direcció del violinista Leon Gee una selecció d’obres simfòniques de grans compositors com Wagner, Dvorak, Malcolm Arnold i Sibelius, que va emocionar el públic assistent.

Després de la seva actuació a Vic, EYO completava la seva gira estiuenca amb concerts a Torroella de Montgrí i la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

L’organització agraeix la resposta del públic i l’actuació solidària dels músics, així com la col·laboració de les diferents entitats que han donat suport al concert.
 

Més informació del concert 



Una violinista de l’Orquestra Juvenil d’Ealing, a l'església de la Pietat. Foto: FCMPPO
Arxivat a