Una cursa de muntanya de 46 quilòmetres unirà Vic i Olot

La primera edició del Trail del Camí Ral es disputarà el 29 de setembre

NacióLaGarrotxa.cat
27 d'agost del 2013
Olot i Vic s’uniran el proper 29 de setembre, gràcies al Trail del Camí Ral, una cursa de muntanya en un tram amb molta història, que vol ser respectuosa amb l’entorn. La prova està organitzada per la jove empresa Linkinesis.

La cursa, que neix amb l’ànim de ser bidireccional, de renom i perdurable en el temps, tindrà un recorregut de 46 quilòmetres i quasi 1.000 metres de desnivell positiu, que tant es poden fer corrent com caminant. El traçat discorre per pistes i corriols de l’antiga via de comunicació entre les comarques de la Garrotxa i Osona.

El Trail del Camí Ral sortirà del parc atlètic dels Tossols d’Olot, i l’arribada s’instal·larà a  la plaça major de Vic. Comptarà amb cronometratge i control de resultats mitjançant xip, servei de guarda-roba, assistència sanitària, cinc punts d’avituallament líquid i sòlid, bossa obsequi, servei de massatges i bus de tornada a Olot. S’establiran tres grups d’edat (júnior, sènior i veterà, tant masculí com femení), amb premis per als primers classificats.

Les inscripcions, que fins al dia 31 d’agost tenen un preu de 25 euros (passada la data l’import s’incrementa), es poden fer a través del web de la prova.

La cursa es va presentar dijous passat a Olot. A més de responsables de Linkinesis, l’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de Vic, Montserrat Rovira; de la d’Olot, Mar Roca; i del regidor de Promoció de la Ciutat olotí, Estanis Vayreda.

Rovira va remarcar l’atractiu esportiu de la prova i la història a la qual va lligada la via per la que transcorre. Al seu torn, Vayreda va emmarcar la iniciativa en l’impuls encara més gran que des de l’Ajuntament d’Olot es vol donar al turisme esportiu familiar i de qualitat per atraure més visitants a la ciutat.

Més informació de la prova

Arxivat a