El Manlleu debuta amb una derrota a casa

El Terrassa s'imposa 1-2 en un trepidant partit

Lluïsa Tarrida
26 d'agost del 2013
Els jugadors del Terrassa han fet un partit molt consistent davant del Manlleu
Els jugadors del Terrassa han fet un partit molt consistent davant del Manlleu | LaTorre.cat
Els jugadors del Terrassa han fet un partit molt consistent davant del Manlleu Foto: LaTorre.cat

El Terrassa FC s'ha endut la victòria (1 a 2) en el primer partit de Lliga contra un AEC Manlleu que no ha sabut aprofitar el factor camp. El club egarenc, que ha jugat amb la segona equipació -tota de negre- ha tret petroli de l'encert de la primera part per aconseguir els seus primers tres punts.

La primera jugada de perill ha sortit de les botes del manlleuenc Manel Sala, després de rematar un córner el minut 2. Quatre minuts després, el Manlleu ha tornat a disposar d'un nou córner. Quan semblava que els locals ho tenien tot de cara, l'àrbitre Lluís Pablo Querol ha pitat la pena màxima a favor del Terrassa FC. Ha estat un penal dubtós i molt discutit pels jugadors del Manlleu i del públic. Gallar ha estat l'encarregat de xutar-lo i de posar el 0 a 1 el marcador.

A partir d'aquí, el Terrassa ha apujat les revolucions. Al minut 13, Batanero ha xutat una falta força llunyana que ha estat rematada amb encert per Sergi Pérez. El gol però no ha pujat al marcador perquè l'àrbitre ha considerat que el terrassenc estava en fora de joc. Els nervis al Manlleu eren evidents fins al punt que l'entrenador Jordi Dot ha vist la targeta groga per protestar. Al minut 32, una jugada per banda esquerre del Terrassa ha acabat amb un fort xut que el porter del Manlleu no ha pogut blocar i que Gallar ha aprofitat per rematar dins de la xarxa. La badada col·lectiva del conjunt local ha situat el 0 a 2 al marcador. El Terrassa FC ha tingut encara alguna oportunitat més però amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, el Terrassa ha sortit amb la idea d'aguantar el resultat. El ritme ha baixat molt i els jugadors locals han vist com anaven passant els minuts i cap dels dos conjunts oferia res de bo. El minut 52 però, Batanero ha estavellat la pilota al pal esquerre. El Terrassa avisava i el Manlleu contraatacava amb un xut perillós de Francolí. El 66 de la segona, una altra pilota al travesser del Terrassa FC.

A partir d'aquí, ha estat el conjunt dirigit per Dot qui ha agafat les regnes i ha tingut diverses ocasions. Una falta perillosa xutada per Manel Sala ha estat atrapada per Ortega, que ha realitzat un partidàs en el tram final. I quan el Terrassa més pressionava ha arribat el gol del Manlleu. Era el minut 76 i Manel Sala ha agafat la pilota, ha retallat un defensa a la central de l'àrea gran i ha engaltat un obús que ha entrat picant el travesser. El Manlleu doncs, retallava distàncies i entrava dins del partit. Els locals han disposat de tres clares ocasions per empatar: una falta perillosa al vèrtex de l'àrea ha acabat sent desviada a córner; al minut 87, un xut de Seuma ha fet lluir Ortega; i al minut 91 -ja en temps de descompte- una altra falta perillosa executada per Sala a la frontal de la gran a causa d'unes mans de Mario, ha obligat a una estirada enorme del porter egarenc que ha tret una pilota que els del Manlleu ja veien dins.