Neix El Vigatà, un nou setmanari de pagament

Serà als quioscos el 20 de setembre, amb el mateix equip de l'actual Osona Comarca, que desapareix

Redacció
22 d'agost del 2013
El Vigatà és el nom de la nova capçalera que serà al carrer el proper 20 de setembre, com a setmanari de pagament, dedicat exclusivament a la ciutat de Vic. El preu de venda serà d'un euro, amb una extensió inicial de 24 pàgines. L'equip de treball és bàsicament el mateix de l'actual Osona Comarca, la publicació quinzenal gratuïta que repartirà el seu darrer número el 5 de setembre.

La nova publicació sortirà cada divendres al matí. Constarà de dues parts diferenciades: les notícies locals, d'una banda, i la vida social d'entitats i moviments, de l'altra. La seu serà la mateixa que l'actual Osona Comarca i, de la mateixa manera, gestionarà també l'emissora Ràdio Vic. L'animador del nou projecte és el periodista Joan Turró i Calvet.

En aquest mateix context, Ràdio Vic crearà un programa magazine matinal, de 8 a 1, cobert en gran part des de la redacció de Vic, ja que es reduiran de forma sensible les connexions que s'efectuaven amb la ràdio La Xarxa (antiga COM), de la Diputació de Barcelona.
Arxivat a