L'obsessió de l'espanyolisme per Manlleu

per Q.S. , Redacció, 19 d'agost de 2013 a les 10:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La piulada del perfil Vasco-Español-

Manlleu, com Sant Pere de Torelló o Vic, està a la nineta dels ulls de les crítiques de l'espanyolisme. Però, el segon municipi de la comarca d'Osona, feu d'ERC i, a sobre, amb estelada al balcó, enerva perfils de Twitter veritablement sinistres.


Aquest és el cas del perfil Vasco-Español, una identitat de la xarxa social que recorda clarament el nom de "Batallón Vasco-Español" una organització armada formada per mercenaris i membres dels cossos de seguretat espanyols, és a dir, una organització armada amparada per l'Estat que perpetrava terrorisme d'Estat a Euskalerria. En la seva descripció hi diu: "Articulo 2. La Constitución se fundamenta en la indisoluble unidad de la Nación española, patria común e indivisible de todos los españoles".

Així que el perfil Vasco-Español piulava aquest dissabte, amb to d'advertència: "El ayuntamiento de Manlleu (Barcelona), incumple la Ley con total impunidad desde hace lustros" , acompanyant la piulada de la fotografia de la façana de l'edifici consistorial.

 

Participació