Un ferit d'un tall al coll en una baralla a Manlleu

El sinistre es va registrar en un dels Salts del Diamant, al carrer Enric Delaris. Testimonis asseguren que l'agressió es va perpetrar amb una navalla

Quico Sallés
15 d'agost del 2013
Un jove ferit d'un tall al coll és el balanç final de la baralla que s'ha registrat a les quatre de la matinada a Manlleu d'aquest 15 d'agost, Festa Major del municipi. El sinistre va començar al carrer Enric Delaris en un dels passants dels Salts del Diamant que se celebren després de la Festa del Serpent. 

Segons testimonis presencials consultats per Osona.com,  un dels portadors del Diamant, que tragina el petards amunt i avall del carrer, hauria requerit a un grup de magribins que s'apartessin del trajecte. Una demanda a la que aquests no van fer cas i que va detonar una agra discussió que va arribar a les mans.

La tensió va pujar per moments i la baralla es va anar desplaçant fins al carrer Baixa Cortada, on la disputa, segons diversos testimonis, va acabar per esclatar amb navalla inclosa, amb la que s'hauria ferit l'única víctima registrada del cas. Finalment,  la intervenció de la policia local i dels Mossos va dispersar els avalots, practicant una única identificació.

Fonts d'aquesta investigació asseguren a aquest diari que el ferit, un jove de Manlleu que respon a les inicials Albert B., no ha volgut interposar denúncia i que n'ha tingut prou amb cures ambulatòries practicades a l'Hospital General de Vic, amb un total de cinc punts de sutura.

Tot i que testimonis presencials asseguren haver vist "sense dubte" que l'agressió es va perpetrar amb una navalla, ni policia local ni Mossos ho confirmen, apuntant la possibilitat que també s'hauria provocat amb un got o ampolla trencada. Els mateixos testimonis afegeixen que acabada la primera baralla se'n va començar un altra però que els Mossos van poder aturar-la a temps.

La policia no ha practicat detencions, però sí una identificació. Ara bé, fonts consultades apunten que es reforçarà la seguretat per tal que les baralles no rebrotin aquest dijous.





Arxivat a