Guerra oberta a Prats pel retard de les obres del CAP

ERC acusa CiU de "no donar informació certa" i l'alcalde acusa els republicans de "temeraris"

Quico Sallés
08 d'agost del 2013
El CAP, aturat
El CAP, aturat | ND
El CAP de Prats, aturat sine die. Foto: Isaac Peraire

Mala maror a Prats de Lluçanès per les obres del Centre d'Assistència Primària de la població que continuen aturades des del mes de març passat . Una aturada que està pujant la tensió entre CiU i ERC, entre el govern municipal i oposició que s'han creuat dures acusacions perquè les obres no es reinicien.

Segons denuncia ERC,  l'alcalde, el convergent Lluís Vila, va anunciar que "a finals de juny o durant el mes de juliol" es reprendrien les obres. Una informació que el mateix consistori va reblar en el butlletí municipal del mes de juliol. " Fa uns dies que Teresa Sabater, cap del Sector Sanitari d’Osona de CatSalut, va comunicar a l’alcaldia que abans d’acabar el mes de juliol es reanudarien les obres del CAP. Esperem que la bona notícia es pugui acabar confirmant", es podia llegir al butlletí.

Però ja havent entrat el mes d'agost no s'ha bellugat ni un clau a les obres. Un fet que ERC "lamenta" acusant l'alcalde i l'equip de govern de "donar informacions que no acabin sent certes, sigui de qui sigui les responsabilitats". "Els ciutadans mereixen informació veraç", asseguren els republicans.

Unes acusacions que no han fet gota de gràcia a CiU. El mateix alcalde, ha escrit una carta pública amb la que acusa a Madrid de no haver enviat els diners promesos, la condició sine qua non perquè l'empresa adjudicatària continuï.

En la mateixa missiva replica ERC "fent constar  que la veracitat (que el grup municipal d’ERC em requereix, aneu a saber si gaire temeràriament) de la meva informació va ser total i absoluta". Així mateix, l'alcalde mostra el seu "total convenciment que les obres es reanudaran i s’acabaran en un temps prudencial". L'alcalde aprofita per acusar ERC de "fer bullir l’olla".