El PP es proposa tornar a tenir regidors a Vic i Manlleu

El diputat Alberto Villagrasa ha presidit una reunió de treball celebrada a Vic

Redacció
26 de juliol del 2013
El diputat i secretari general del Partit Popular Català a la demarcació de Barcelona, Alberto Villagrasa, va presidir aquest dimarts, dia 23, una reunió de treball municipal del partit a Vic, amb la participació dels vicesecretaris provincials, la responsable del partit a Vic, Emma Salarich, i el president comarcal, Miquel Vilalta.

Aquesta reunió ha tingut com objectiu establir un pla de cara a les properes eleccions municipals, que malgrat ja està definit i en aquesta línea s’està treballant a la comarca, tal como va manifestar Villagrasa “la nostra voluntat es incrementar la nostra implantació territorial per tal de recuperar la representació municipal a Vic i a Manlleu”. Per això, ha afegit  “ja estem treballant amb aquesta intenció, perquè creiem que podem tornar a aconseguir allò que vam tenir.  Ara cal recuperar la confiança d’aquells ciutadans i de tots els que ens recolzen a les eleccions generals però no a les municipals”.

A les darreres eleccions generals, el Partit Popular va obtenir a Vic un 10,46% de vots a Manlleu un 13,25% a  Centelles un 11,57% i a les Masies de Voltregà un 13,49%. Aquests percentatges, segons Villagrasa, “confirmen que a Osona hi ha més gent que confia en el Partit Popular del que resulta en els comicis locals”.

Es eixos d’actuació del PP a Osona continuaran essent, entre d'altres, l’impuls de mesures per potenciar el turisme i el patrimoni històric, cultural i gastronòmic ”, i un  programa econòmic basat en la austeritat i la reducció de despeses supèrflues.

Respecta al fenomen de la immigració, el secretari ha dit que “com sempre hem fet des del Partit Popular defensem que els immigrants s’han d’integrar, respectant la nostra cultura i les nostres normes de convivència i no poden saltar-se les regles del lloc”.
 
Per la seva part Emma Salarich ha manifestat que “a Vic ens estem reunint amb diferents sectors de l’àmbit econòmic, social i cultural... per escoltar les seves demandes i les seves propostes i volem treballar conjuntament amb tots els sectors implicats per poder gestionar amb eficàcia els recursos i prioritzar en les veritables necessitats. Estem treballant per afrontar amb èxit les properes comtesses electorals”.
 
En aquesta línea s’ha expressat també el president comarcal, Miquel Vilalta, qui ha afegit que “el partit està formant equips amb gent que comparteix aquest projecte des de fa molt temps, però que ara està disposada a donar un pas més i que treballa intensament per aconseguir consolidar-nos i expandir-nos a la comarca”.
Arxivat a