1 de 10

Seixanta alcaldes es reuneixen a Sant Sebastià per la sobirania fiscal

La jornada informativa està convocada per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

per Osona.com, Santa Eulàlia de Riuprimer | 22 de juliol de 2013 a les 13:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una seixantena de representants d'ajuntaments catalans, la majoria d'ells alcaldes, han confirmat la seva assistència a la jornada informativa que se celebra avui dilluns a l'ermita de Sant Sebastià, a Santa Eulàlia de Riuprimer. L'acte ha estat convocat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que presideix l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, i consisteix en una sessió informativa sobre la sobirabnia fiscal dels ajuntaments.

El motiu de la convocatòria és aclarir els dubtes que encara existeixen sobre les modalitats concretes que poden adoptar els ajuntaments per fer efectius els seus tributs a l'Administració catalana, tot prescindint de la Hisenda espanyola. Des de l'AMI es destaca la nombrosa assistència d'alcaldes, malgrat que avui hi hagi previstos plens municipals d'abans de vacances a molts consistoris del país.

 

Participació