El Rodafolk manté el format reduït de dos dies

L’organització del festival de música tradicional de Roda de Ter prioritza la continuïtat i la qualitat

Redacció Osona.com
19 de juliol del 2013
Rodafolk 2012. Foto: Joan Parera

El Rodafolk Ter seguirà enguany amb el format concentrat de dos dies, tal com es va fer l’any passat. El festival de música tradicional tindrà lloc aquest cap de setmana a Roda de Ter, els dies 20 i 21 de juliol. L’organització prioritza la qualitat i que el certamen no desaparegui a causa de la crisi econòmica, encara que hagi de continuar amb un format més reduït. “En un futur, si les coses milloren, ja el tornarem a ampliar”,  explica a Osona.com Joan Parera, membre de la comissió organitzadora.

“El festival segueix apostant per la gent que comença”, apunta Parera. Això es demostra en la primera de les activitats, que arrencarà el dissabte a dos quarts de 9 del vespre, amb la cercavila amb els grallers Boira Vigatana, un nou grup en plena progressió. Els grallers sortiran de la plaça Major i aniran portant el públic cap a la plaça del barri Sant Sebastià on hi haurà botifarrada popular. La nit seguirà amb l’actuació del grup empordanès BdBoix i també es comptarà amb l’actuació, ja tradicional, del grup del Festival de Música Internacional de Cantonigròs acollit a Roda, en aquest cas, un grup de dansa de Moldàvia.

El diumenge, a partir de les 7 de la tarda, tancarà el festival el concert d’Els Esquirols dels Segle XXI, un grup que ofereix un repertori de temes del desaparegut grup amb aquest nom. Roda de Ter els servirà per posar punt i final a aquest projecte d’homenatge a Els Esquirols que han portat a terme durant els últims dos anys i mig.

Totes les activitats tindran lloc a la plaça del barri Sant Sebastià. En cas de pluja, les activitats de dissabte es faran a la Carpa i el concert de diumenge es traslladaria al Teatre Eliseu.

Cartell del Rodafolk 2013


--------------------
Galeries de fotos:
- 2012
-2011
- 2010
- 2009
- 2006
Arxivat a