Un fort agraïment a l'Ajuntament de Vic

Cartes al director

Redacció Osona.com
14 de juliol del 2013
Jordi Espona, un lector d’Osona.com, veí de Tona de 83 anys, ens ha enviat aquesta carta d’agraïment a l’Ajuntament de Vic. L’home va perdre les claus del cotxe i va rebre l’ajuda de l’alcalde, tres regidors i personal municipal.


AGRAÏMENT A L’AJUNTAMENT DE VIC
Sóc en Jordi, visc a Tona i tinc 83 anys. El passat dilluns 8 de juliol vaig anar a Vic amb el meu cotxe i vaig aparcar al carrer. Al sortir del vehicle em va caure la clau, amb tanta mala sort, que va anar a parar a dins d’una reixa de la claveguera.

No hi havia manera de treure la clau i em vaig disposar a buscar una ferreteria per comprar unes pinces per poder treure-la. Com que era dilluns, moltes botigues eren tancades, i tampoc tinc telèfon mòbil per trucar. Sí que vaig trobar un establiment obert, on em van dirigir a una altra botiga, a la qual podria trobar les pinces.

Anant cap allà va donar la casualitat que vaig veure l’alcalde de Vic i tres regidors prenent un cafè. I em vaig atrevir, sense voler molestar, a explicar-los el cas. De seguida em van oferir la seva ajuda avisant a la persona corresponent de l’Ajuntament perquè vingués a solucionar el meu problema.

Després de provar-ho amb un imant, aquesta persona va poder obrir la reixa i donar-me la clau del meu cotxe. Amb molt agraïment vaig voler donar-li 20 euros per haver-me ajudat ino els va acceptar, tot dient-me que l’Ajuntament ja li paga la seva feina.

Amb aquest escrit volia agrair a l’Ajuntament de Vic -sobretot a l’alcalde, els tres regidors i a l’empleat que va treure’m les claus de la reixa- la seva amabilitat, la seva ajuda i la seva eficiència. Gràcies!!!

Jordi Espona Arquimbau
Veí de Tona
Arxivat a