El 9 Nou celebra els 35 anys a l'Atlàntida, amb un concert solidari de luxe

Els Catarres, Quimi Portet, Nyandú, Ernest Crusats, Cesk Freixas i Núria Graham, alguns dels artistes convidats | La recaptació es destinarà a la Creu Roja

Redacció Osona.com
11 de juliol del 2013
El 9 Nou, L’Atlàntida i Creu Roja han presentat  aquest dimecres, 10 de juliol, una nova iniciativa solidària: “Junts, sumem!” Es tracta d’un concert que es farà el 26 d’octubre a partir de les 20:30 h a la Sala 1 Ramon Montanyà del teatre vigatà, i que servirà per celebrar el 35è aniversari de El 9 Nou. El preu de l’entrada serà de 12 euros i anirà a benefici de Creu Roja d’Osona, destinat a beques de menjadors escolars. També hi haurà fila 0, per aquells que no puguin venir i desitgin col·laborar, o per a qui vulgui fer una aportació més gran.

Els assistents gaudiran d’una cartellera de luxe, amb artistes de primer nivell, que s’han sumat desinteressadament i amb una gran predisposició a la iniciativa. “Es tracta d’una proposta única, sorprenent i irrepetible. Amb casaments i fusions artístiques que difícilment es tornaran a veure. Ens hem cenyit amb músics relacionats amb la comarca però, inevitablement, es tracta d’intèrprets d’àmbit nacional i de primera línia, ja que l’escena osonenca passa per un dels seus millors moments, a nivell de quantitat i qualitat”, explica Jordi Sunyer, el responsable artístic del projecte.

Els artistes que hi participaran són: Quimi Portet, que farà duet amb Nyandú; Ernest Crusats (La Iaia), amb Guillem Ramisa; Obeses i Jordi Domènech; Brighton 64, amb Els Flipats; Dani Rifà (Tremendamente) i Oques Grasses; Els Catarres, en solitari; Duo Ausona compartirà escenari amb Joan Usart; Núria Graham i Cesk Freixas; i Guillem Roma amb Pep López.

“Celebrarem els 35 anys amb una bona causa, recollint diners per a beques dels menjadors escolars. Igual que quan vàrem complir 30 anys, treballem per un acte benèfic i intentem retornar a la societat tot allò que rebem”, explica directora de màrqueting i comunicació de El 9 Nou, Teresa Molas.

D’altra banda, Molas també ha esmentat la campanya paral·lela que es durà a terme el dia del concert. Es demana a tots els assistents que puguin portar un paquet de bolquers de diferents talles, ja que és un dels objectes més necessaris i escassos per la Creu Roja.

La Creu Roja, en l’acte de presentació, ha agraït la col·laboració i interès de les dues entitats i ha descrit com el novembre del 2012 es van crear les beques menjador, amb la intenció de fer front al 38% de famílies que no podien pagar el menjador. Des d’aleshores i fins al juny del 2013, han ajudat un total de 60 nens i, aquest estiu, han repartit entre les famílies unes targetes amb un determinat crèdit per tal que puguin comprar menjar en establiments d’alimentació. Han aconseguit becar 70 nens.

Aneu al web de l'Atlàntida

Més informació del concert

Arxivat a