La UVic posa en marxa un bloc adreçat a futurs universitaris

Els estudiants de secundària hi trobaran informació variada

Redacció Osona.com
03 de juliol del 2013
La Universitat de Vic (UVic) ha posat en marxa el nou bloc “Preparats, llestos , Universitat!” Es tracta d’un espai informatiu que vol donar  suport i acompanyament als estudiants de secundària en  l’etapa preuniversitària.

En aquest bloc s’hi trobaran els apartats següents:

-    Selectivitat: s’informarà de les dates de selectivitat, es facilitarà informació rellevant sobre com preparar-la, i es posarà un enllaç a testos per tal que puguin practicar.

-    Preinscripció: es donarà informació sobre com fer la preinscripció i on, i també dels requisits d’accés.

-    Ajudar l’estudiant a saber què vol estudiar. Se li facilitaran vídeos de testimonials, infografies amb la informació més rellevant dels graus i un test que els permetrà definir el seu perfil i aptituds de cara als futurs estudis i professió.

-    Aplicacions útils: es facilitaran aplicacions útils per Android i Ios que els permetin organitzar-se millor durant els exàmens, obtenir informació de matèries concretes...

-    Hi haurà un apartat de temes d’interès: se citaran pàgines web on hi hagi informació útil per ells, s’enllaçaran vídeos sobre  vida universitària i altres curiositats d’interès del col·lectiu.

-    Apartat de contacte on podran fer preguntes.

-    Apartat on es podran registrar per rebre una newsletter amb les últimes novetats publicades al bloc (2a fase)

Aquest bloc és una peça que encaixa en un programa global que pretén donar informació de valor i continguts als estudiants preuniversitaris en el moment que es plantegen triar grau i universitat. El bloc és la font d'informació principal que omple de contingut el Facebook i Twitter que porten el mateix nom.

També complementa aquest bloc un Canal de Youtube on s’aniran penjant els vídeos de testimonis, com fer les proves de CAFE, i altres temes d’interès.
Arxivat a