Judit Benavente respon les crítiques per representar Espanya a Miss Facebook World

La vigatana acaba de guanyar el certamen mundial

per Redacció Osona.com, 2 de juliol de 2013 a les 16:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La foto amb la qual s'ha anunciat que Judit Benavente era la guanyadora del concurs. Foto: Joan Fradera

Judit Benavente, la model vigatana que acaba de guanyar el concurs Miss Facebook World 2013, ha enviat una carta a Osona.com per tal de replicar les crítiques que ha rebut als comentaris del nostre diari pel fet de representar a Espanya al certamen.


“Jo he nascut a Catalunya, sóc catalana i parlo català”, diu la model, que assegura que un mitjà va inventar-se unes paraules seves dient que “renegava de Catalunya” (carta íntegre, a sota).

Judit Benavente , de 22 anys, veïna de Santa Coloma de Farners i nascuda a Vic, ha estat coronada Miss Facebook World 2013, després de rebre les votacions de centenars d’usuaris que l’han escollit la més guapa de la xarxa.


Fa uns dies, Benavente va saltar a la premsa després de denunciar una polèmica campanya engegada a les xarxes socials des de Catalunya per representar Espanya i “trair la seva pàtria”. La campanya, però, va tenir l’efecte contrari i es va votar massivament a la model vigatana, fins al punt que es va col·locar ràpidament en primera posició del certamen en poques hores.

---------------------

DRET A RÈPLICA
Judit  Benavente


Jo he nascut a Catalunya, sóc catalana, a casa meva parlo català. Tot això ve d’un mitjà que va inventar que "renegava de Catalunya" Fals! Jo vaig dir que a Catalunya molta gent no es veu representada per la bandera d'Espanya i això suposava en algunes ocasions una dificultat per aconseguir algun vot.

De això, el mitjà s’inventa aquest titular, que en cap moment van poder demostrar en el seu article. Només diré que jo sóc catalana, a casa meva es parla català i no m'interessa per res la política. Amb el que he comentat que vaig dir, només pretenia que es veiés reflectit i representat un col·lectiu que, si no respectés o tingués en compte, no l'hauria esmentat.

Tot això no vull que afecti a la meva carrera professional, ha estat un conflicte d'interessos, del qual s'han aprofitat molts petits mitjans, duent-se'l al terreny polític, ja que sabien que cridaria més l'atenció amb els seus titulars, tenint mes visites, etc.

Més informació i resultats del concurs
Judit Benavente

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació