Un veí de Torelló, multat amb 2.775 euros per irregularitats en dos gossos pit bull

Un dels animals, considerats perillosos, no estava registrat, i l’altre es va passejar pel municipi sense morrió

Redacció Osona.com
02 de juliol del 2013
L’Ajuntament de Torelló va aprovar en el ple del passat dilluns sancionar Miguel LF, veí  de Torelló de 23 anys, per tres infraccions administratives en l’àmbit de tinença de gossos perillosos, considerades “molt greus”. Les sancions són molt elevades i pugen 2.775 euros, raó per la qual ha hagut de passar per ple.

L’acusat no ha obtingut la llicència administrativa prèvia per poder tenir un gos de raça pit bull, anomenat “Zeus”, la qual cosa comporta una sanció de 2.405 euros. A més, no ha inscrit l’animal al cens del municipi, tal com tipifica la normativa sobre la tinença de gossos potencialment perillosos. Aquesta darrera infracció està sancionada amb 65 euros.

Un altre sanció fa referència a un segon gos, anomenat “Thor”, de la mateixa raça i el mateix propietari.  Miguel LF portava el gos sense morrió i deslligat, una acció considerada “greu”, la qual cosa ha comportat una sanció de 305 euros.

La denúncia té el seu origen el novembre de l’any passat, quan Miguel LF, juntament amb un veí de Sant Hipòlit de Voltregà, van ser detinguts per diverses agressions i robatoris en un breu espai de temps. En els actes delictius, anaven acompanyats dels dos gossos.
Arxivat a