Toni Casassas exposa a l'Espai d'Arts Santa Mònica de Barcelona

El documental “On són les Claus?”, que reflexiona sobre la salut mental, formarà part de la mostra

Redacció Osona.com
30 de juny del 2013
Una imatge de la mostra de Toni Casassas
 
El documental “On són les Claus?”, de Toni Casassas, formarà part de l’exposició “El camí dels altres”, que l’artista vigatà inaugurarà a l'Espai Arts Santa Mònica Barcelona, el pròxim 3 de juliol, i que es podrà veure fins al 13 del mateix mes. “On són les claus?” és un relat poètic en forma de llargmetratge que reflecteix la malaltia mental a través de les imatges que Casassas va gravar el 2008 en un taller de cinema adreçat a usuaris de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona.

“El camí dels altres” també mostra altres treballs audiovisuals realitzats des del 2009 fins ara, període de recerca cinematogràfica al voltant de la iconografia clàssica religiosa, relacionades amb la figura humana. El conjunt de relats, documentals, vídeo creació experimental, es desplegarà en un seguit de pantalles i vídeo-projeccions en quatre formats diferents.

“Sempre he intentat respondre les qüestions que vinculen la veritat de la vida amb la veritat de la ment mitjançant la gravació d’imatges. Tot i tractar-se d’un intent gairebé sempre fallit, s’intueix en les imatges capturades per la càmera quelcom d’això inscrit en elles, encara que no s’expliqui cap cosa concreta”, explica Casassas.

Més informació del documental 'On són les Claus?'



 
Fragments del film 'On són les Claus'
Arxivat a