Una campanya de micromecenatge finançarà un documental sobre salut mental

La FCMPPO necessita 2.700 euros per editar i distribuir “Carinyoteràpia”, del realitzador vigatà Ignasi Costa, sobre les parelles artístiques

Redacció Osona.com
26 de juny del 2013
L'exposició de les Parelles Artístiques es pot veure al Temple Romà fins al 7 de juliol. Foto: Josep Maria Montaner

La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO) ha iniciat una campanya de microfinançament a través de Verkami per recaptar 2.700 euros per editar i distribuir el documental “Carinyoteràpia”, del realitzador vigatà Ignasi Costa.
 
“Carinyoteràpia” explica la vivència de quatre artistes que participen en la setena edició de “Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental”, una iniciativa que fomenta el vincle entre parelles formades per un artista amateur i un artista professional amb l'objectiu que creïn obres “a quatre mans”, que s’exposen i es subhasten. Els artistes amateurs són usuaris de la xarxa de salut mental.

El film ens mostra la relació que es va teixint entre les parelles formades per Ventura Cano i Marià Dinarès, i Raquel Beltran i Laura Batriu. A més del procés més creatiu i artístic, aprofundeix en el diàleg i les emocions que les parelles comparteixen durant tot el procés, les opinions i vivències que tenen entorn la malaltia, les il·lusions, els somnis... en definitiva, el seu món més personal.

Verkami és una plataforma de micromecenatge que ajuda a finançar projectes amb la suma de les aportacions econòmiques de les persones que hi volen col·laborar, les quals reben recompenses segons el valor de les seves aportacions. Un cop es fa públic el projecte, s’inicia un període de 40 dies per aconseguir l’objectiu. Només si s’arriba a la xifra que es demana, es reben els diners dels mecenes.

Més informació de la campanya i aportacions econòmiques

Aneu al web de les Parelles Artístiques


-----------------
Galeries de fotos de les Parelles Artístiques:
- Inauguració al Vic (juny 2013)
- Inauguració a Manlleu (abril 2013)
- Inauguració a Vic (desembre 2012)
- Subhasta de les obres (juny 2012)
- Inauguració a Vic (desembre 2011)
- Inauguració a Vic (desembre 2010)
- Subhasta de les obres (juliol 2010)
- Inauguració a Vic (desembre 2009)
- Subhasta de les obres (setembre 2009)
- Inauguració a Manlleu (febrer 2009)
- Exposició a Vic (febrer 2008)