Or i plata del Gimnàstic Vic als campionats catalans

Jordi Dot es proclama campió de promogym i Judit Garcia, subcampiona de Nivell 2G

Redacció Osona.com
25 de juny del 2013
Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Vic el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística masculina i femenina, amb la participació de només els 10 millors gimnastes de cada categoria de les tres fases de la Copa Catalana de gimnàstica. Marc Bagué, Jordi Dot, Ivet Viladecans, Judit Garcia i Anna Creus van representar el club Gimnàstic Vic en les diferents categories.

A masculina, Jordi Dot s'ha proclamat campió de la categoria de promogym 2, aconseguint la millor nota d'arcs i barra.

A femenina, Judit Garcia ha aconseguit ser subcampiona de Catalunya a la categoria de Nivell 2G. D’aquesta manera, Garcia està classificada per als campionats d'Espanya del proper mes de Juliol juntament amb Ivet Viladecans, de P2, i Anna Creus, de Nivell 3G. Creus, tot i ser bronze a la final de la Copa Catalana, en aquesta competició, encara que va fer tres aparells molt bé, va tenir una caiguda al salt de poltre que li va impedir poder ser al podi.