Manlleu premia amb 1.500 euros les millors notes de batxillerat

Mariona Cabanas, Eudald Valdivieso, Berta Vilar i Guillem Cunill, els alumnes guardonats

Redacció Osona.com
25 de juny del 2013
Mariona Cabanas, Eudald Valdivieso, Berta Vilar i Guillem Cunill han estat els alumnes guardonats Foto: Ajuntament de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu va concedir el passat divendres, 21 de juny, les beques als millors estudiants de batxillerat dels dos centres educatius de Manlleu, l’Institut Antoni Pous i el Col·legi La Salle. A l’acte hi van assistir Àlex Garrido, regidor d’Educació, Cultura i Joventut, i Mateu Homs, d'Ona Capital, empresa manlleuenca que en aquesta edició ha fet el mecenatge de les beques.

Els alumnes becats pels millors currículums de batxillerat van ser Mariona Cabanas Lladó i Eudald Valdivieso Roca, com a millors qualificacions totals dels dos cursos de batxillerat de l’Institut Antoni Pous. Del Col·legi La Salle, les millors notes les van presentar la Berta Vilar Anglada i en Guillem Cunill Sabatés.

Les beques consisteixen en una dotació de 1.500 euros per a cadascun dels alumnes que han obtingut les millors qualificacions.

Les alumnes de l’Escola Municipal de Música que formen el Combo de Veus, Neus Ros, Paula Valls i Rita Puigví, i l’alumne Jordi Sanglas al teclat, van interpretar dos temes per cloure l’acte. 
Arxivat a