Cop d'efecte dels líders de la Promovelocitat al Circuit d'Osona

Vic acull la tercera prova del campionat, amb Sergio Garcia, Íker Garcia i Daniel Mogeda com a vencedors

Redacció Osona.com
24 de juny del 2013
Guillem Erill (52) i Eduard Melgar (25).
Guillem Erill (52) i Eduard Melgar (25). | Xavier Sanfeliu
Guillem Erill (52) i Eduard Melgar (25). Foto: Xavier Sanfeliu

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge 23 de juny la tercera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Els tres líders de les respectives categories del campionat han imposat la seva llei. Adonais Villa i Max Sánchez, de l’Escuderia Osona, han pujat al podi.

La competició ha reunit un total de 36 joves pilots d’entre 6 i 13 anys, repartits en tres categories, amb dues curses en cada una d’elles: Minimotos Júnior, Promo RACC 50 i Promo RACC 70. Bon temps, sense pluja, i bona afluència de públic.

La categoria de Promo70 ha estat molt emocionant, amb canvis de posicions constants. El més regular ha estat el líder del campionat, Sergio Garcia, que ha eixamplat encara més la seva avantatge vers els seus perseguidors, en aconseguir una nova victòria, amb un segon i un primer lloc a les dues mànegues. L’han acompanyat al podi Sergi Dura, que ha guanyat la segona mànega, i Xavier Artigas.
En aquesta categoria, també cal destacar l’actuació del pilot de l’Escuderia Osona, Guillem Erill, que segueix copsant les posicions davanteres del campionat, en aquesta ocasió, amb un quart lloc definitiu (un tercer i un cinquè a les dues curses). Aaron Garcia, també de l’Escuderia Osona, s’ha classificat al mig de la taula, en novena posició.

Pel que fa a les curses de Promo50, s’ha repetit el podi de Móra d’Ebre, tot i que amb la segona i tercera posició canviada. Iker Garcia, líder del campionat, s’ha tornat a imposar, tot i que en aquesta ocasió ha tingut un dur contrincant en Adonais Villa, de l’Escuderia Osona, amb qui s’ha alternat les victòries i el segon lloc a les curses. El tercer en discòrdia ha estat Gerard Martin. Àlex Millan i Brian Guarino, tots dos també de l’Escuderia Osona, han brillat a casa, amb un quart i un cinquè lloc respectivament.

Finalment, a la categoria més petita de Minimotos Junior, domini absolut del líder del campionat i campió de la temporada passada, Daniel Mogeda, que s’ha imposat a les dues curses amb un coixí molt còmode respecte els seus contrincants. Oriol Sanchez ha estat el segon classificat i Màx Sánchez, de l’Escuderia Osona, el tercer, amb un disputat segon lloc a la primera mànega.

Més informació i classificacions





Sortida de la prova de Promo 70. Foto: Josep Maria Oliver
Arxivat a