El Correllengua 2013 retrà homenatge a la figura de Miquel Martí i Pol

La festa a tot el país s’iniciarà a Roda de Ter

Redacció Osona.com
21 de juny del 2013
L’Ajuntament de Roda de Ter va celebrar el ple de juny el passat dimarts, 18 de juny. Els dos punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat.

El primer tractava de l’adjudicació del contracte de cessió de l’ús del local (Barrestaurant) situat als baixos del Casal d’avis de Can Planoles. L’adjudicació es va fer a l’Hostal Sant Jordi de Roda de Ter.

L’altre punt de l’ordre del dia va consistir en donar suport al Correllengua 2013, organitzat des de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) i que enguany ret homenatge a la figura de Miquel Martí i Pol en el 10è aniversari de la seva mort. El Correllengua 2013, a nivell de Catalunya, s’iniciarà a Roda de Ter. També s’ha escollit aquesta població pel fet que el de Roda de Ter és un dels Correllengua més consolidats del país.

El ple de Roda de Ter va donar suport al Correllengua com a instrument reivindicatiu de la societat a favor de la plena normalització en l’ús social de la llengua arreu dels territoris de parla catalana i a favor de la seva unitat. El ple també va donar suport a les entitats i grups del municipi interessats en organitzar el Correllengua i aportar la infraestructura i ajuda necessària per al bon desenvolupament de les activitats programades.
Arxivat a