Pedro Chumillas deixa l'acta de diputat

El candidat del PP a Vic es va fixar com objectiu revifar el partit a Osona.

Quico Sallés / Pere Pratdesaba
13 de juny del 2013
Pedro Chumillas Foto: Adrià Costa

Pedro Chumillas ha renunciat a l'acta com a diputat del PPC al Parlament de Catalunya per Barcelona, per raons estríctament personals. Chumillas va formalitzar la decisió aquest dimarts però seguirà formant part del Comitè Executiu del partit i mantindrà la seva vinculació amb la Fundació Col·labora. Sergio Garcia (Barcelona, 1967), portaveu del grup municipal del PP de Viladecans des del 2003, coordinador d'Immigració de l'Àrea Metropolitana i membre del Comitè Executiu del PPC, el substituirà.

Pedro Chumillas va ser el candidat del PP a l’alcaldia de Vic i coordinador del partit a Osona , l'any 2011. La intenció del diputat al Parlament de Catalunya passava per tornar a impulsar el partit a partir de les eleccions municipals, en una comarca on havia caigut en picat. En un primer moment, fins i tot i es va especular que es podria quedar a viure a Vic.

Els resultats electorals van ser força decebadors per al PP a la nostra comarca, on no van aconseguir ni un sol regidor, ni tan sols a Vic on tenien posades totes les seves esperances. Tot i això, les intencions de Chumillas, segons va arribar a afirmar ell mateix, es van mantenir intactes i es va marcar aquesta legislatura com a període per tornar a revifar el partit en territori enemic, o sigui, a Osona.

De moment, però, no se l’ha vist massa actiu a la comarca, a causa de les seves tasques al Parlament, com ha justificat ell mateix.

Notícies publicades de Pedro Chumillas

Arxivat a