L'albergueria també recorre al micromecenatge

L’entitat vol finançar un cicle cultural amb tres exposicions

per Redacció Osona.com, 12 de juny de 2013 a les 17:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’albergueria és un espai cultural situat rere la catedral de Vic, en un carreró íntim i discret. De fa anys va programant exposicions i activitats on es troben la creació contemporània, el patrimoni cultural de l’Església, i la reflexió sobre el fet transcendent. Enguany proposen el cicle cultural “Un embat de vent”, on tres artistes ben diferents prenen veu en tres exposicions.

L’albergueria ha recorregut al micromecenatge per finançar el cicle. Els diners que es necessiten per tirar endavant la iniciativa són 2.000 euros. Els petits mecenes poden fer aportacions a partir de 10 euros. Tots ells rebran els corresponents agraïments i alguns obsequis, com visites o tallers gratuïts.


Micromecenatge

El micromecenatge és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. La plataforma Verkami, que es a través d’on es gestiona, es dirigeix a creadors independents que busquen finançament per materialitzar les seves idees. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.


Només els projectes que en el termini de 40 dies arribin com a mínim al 100% del seu objectiu de finançament rebran els diners aportats pels seus mecenes. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rep el finançament. Verkami cobra pels seus serveis un 5% del que recapti el projecte i només en cas que aquest aconsegueixi el finançament.

Aneu al web de L’albergueria

Més informació de la campanya de micromecenatge

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació