La Generalitat invertirà 650.000 euros en l'escola Abat Oliba de Sant Hipòlit

La reforma intervé en l’estructura de l’edifici i la seva coberta.

Redacció Osona.com
12 de juny del 2013
L'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala, i la regidora d'Educació, Elisabet Contreras, van presentar aquest dilluns les obres de millora previstes a l'escola Abat Oliba. La inversió prevista anirà a càrrec de la Generalitat i puja 654.801,30 euros (iva inclòs).

Els treballs consisteixen en la millora estructural i la rehabilitació dels desperfectes causats pel pas del temps. És una obra que intervé fonamentalment en l’estructura de l’edifici i la seva coberta. També se substituirà la fusteria del menjador, es col·locaran lames de protecció solar verticals i horitzontals, s'instal·larà un fals sostra fonoabsorbent, se substituiran canals i baixants i es pintarà la façana.

L’actuació s'iniciarà acabat el curs escolar, la darrera setmana de juny, i finalitzarà la primera de setembre. La reforma només afecta un dels edificis, el que dóna façana al carrer Abat Oliba. D'aquesta manera s'evita realitzar obres en període escolar i es podrà seguir amb l'activitat normal quan es comenci el curs següent.

El passat 31 de maig es va realitzar una visita informativa en relació a la intervenció que es realitzarà durant l’estiu a l’escola, i és previst que en breu es reuneixin equips tècnics i directius del Departament de la Generalitat, l'Ajuntament i l'escola per planificar obra.