Uns aldarulls a Manlleu acaben amb dos detinguts

Fort desplegament dels Mossos al barri de l’Erm.

Redacció Osona.com
06 de juny del 2013
Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres, 5 de juny, dos veïns de Manlleu de 27 i 28 anys acusats de provocar uns aldarulls, el dia anterior. Els dos joves passaran en els properes hores a disposició judicial, al jutjat de Vic.

Els incidents es van iniciar el dimarts, quan en un control conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local al barri de l’Erm de Manlleu es va detenir un veí de la població de 36 anys, per un incident de trànsit. A més, l’home, que conduïa el vehicle, marcava 1,15 mil·ligrams per litre d’aire expirat, molt per sobre de la taxa permesa (0,25).

De manera paral·lela, va aparèixer un grup de gent del barri que va increpar la policia i va intentar aturar la detenció. Els veïns van insultar els agents i els van tirar pedres, trencant alguns vidres dels dos vehicles de la Policia Local i abonyegant la planxa del dels Mossos d’Esquadra.

El dimecres, els Mossos d’Esquadra van desplegar un fort dispositiu policial al barri, amb dotacions d’antiavalots, per tal d’identificar els responsables dels aldarulls. Finalment, es van detenir els dos veïns que hem esmentat.
Arxivat a