Uns 600 gossos passen per la perruqueria

El concurs de bellesa canina de Vic, tot un espectacle.

Redacció Osona.com
03 de juny del 2013
18a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic.
18a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. | Josep Maria Costa
18a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. Foto: Josep Maria Costa

El recinte firal del Sucre de Vic va acollir aquest diumenge, 2 de juny, la 18a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. Al concurs hi van participar més de 600 gossos, de 50 races diferents, des de maltesos d’1 quilo fins a dogos alemanys de 80.

Els participants en el concurs van desfilar amb els seus gossos dins dels diferents rings instal·lats dins el recinte firal per tal que els jutges valoressin la seva bellesa. No tan sols l’aspecte extern sinó també l’expressió, el caràcter, la forma de moure’s.

Durant tota la jornada, els visitants van poder gaudir de les llargues sessions de perruqueria i maquillatge a les quals estan sotmesos els animals, abans d'entrar a concurs.

Conjuntament, durant el matí, la Unitat de Rescat d’Osona UCRO va realitzar una exhibició de les seves tasques: cerca de persones mitjançant l’olfacte, treball en tota mena de terrenys...

Aquest any hi va tornar a haver-hi una exhibició d’agility a càrrec d’ Angel Casellas. Aquesta pràctica esportiva, en la que els gossos han de superar diferents obstacles amb el mínim d’errors i temps, té cada cop més adeptes.

També, en el vessant solidari, es va comptar amb l’estand de Defensa Animals d’Osona que donarà  a conèixer la seva tasca com a protectora d’animals de la comarca.


Galeries de fotos:
- Edició 2013 (Josep Maria Costa)
- Edició 2012 (Josep Maria Costa)
- Edició 2011 (Xevi Mas)
- Edició 2011 (Josep Maria Costa)
- Edició 2010 (Xevi Mas)
- Edició 2009 (Lurdes López)
- Edició 2008 (Josep Maria Costa)

Arxivat a