Josep Rafús critica que el PP es pengi medalles amb l'estació de tren de Vic

El regidor assegura que la reforma que s’ha de fer després de l’incendi del bar ja està desencallada des de fa dos mesos.

Redacció Osona.com
01 de juny del 2013
Josep Rafús, que fins fa poc dirigia l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vic, ha lamentat l’oportunisme del PP, en el tema dels problemes de l’estació de Vic, ocasionats sobretot per un incendi el passat mes de setembre al bar del vestíbul. El regidor convergent assegura que des de fa mesos que s’està treballant en un projecte i que les parts implicades ja han arribat a un consens.

Aquest divendres, el nostre diari es feia ressò d’una reunió entre la diputada al Congrés del PP, Dolors Montserrat, i els dirigents locals del partit, Miquel Vilalta i Emma Salarich. Fruit de la trobada, Montserrat es va comprometre a traslladar els problemes de l’estació de Vic als responsables de Renfe, per tal de solucionar el seu estat “lamentable”. Fins i tot, va enumerar les reformes que s’havien de fer.

Les obres a l’estació de Vic després de l’incendi s'han retardat perquè hi va haver un problema entre les diferents asseguradores. Ara, en un procés en el que hi ha tingut part activa l’àrea d’Urbanisme de Vic, Rodalies, l’asseguradora i els propietaris ja han arribat a un acord i ja hi ha un esbós de projecte per reformar l’equipament. Entre les accions que s’hi preveuen, a més de les obres del bar, hi ha una sala climatizada i baixar el nivell del sostre. Ara, de manera sospitosa i sorprenent, segons Rafús, el PP diu que demanarà a Renfe que es facin aquestes millores, quan algunes ja estan més que previstes i pactades.

“El tema està desencallat des de fa dos mesos”, assegura el regidor convergent. “M’han dit que quan el projecte estigui enllestit, els primers de veure’l serem nosaltres", afegeix.
Arxivat a