El PP demanarà a Renfe que solucioni els problemes de l'estació de tren de Vic

La diputada Dolors Montserrat es reuneix amb els dirigents locals Emma Salarich i Miquel Vilalta.

Redacció Osona.com
31 de maig del 2013
La vicepresidenta tercera del Congrés i diputada del PP, Dolors Montserrat, sol·licitarà a Renfe l’execució de les obres pertinents per solucionar els problemes que hi ha a l’estació de Rodalies de Vic, ocasionats sobretot per un incendi el passat mes de setembre al bar del vestíbul.

Aquest és el compromís que ha pres Dolors Montserrat després de reunir-se amb la presidenta local del partit a Vic, Emma Salarich, i el president comarcal del PP a Osona, Miquel Vilalta. Els dos osonencs li han demanat a Montserrat que faci de pont amb responsables de Renfe.

Montserrat s’ha mostrat molt optimista i ha assegurat que “estic convençuda que les obres es duran a terme amb facilitat i que les gestions amb Renfe seran satisfactòries”.

En concret, Dolors Montserrat demanarà a Renfe que es dugui a terme la reparació de les filtracions del sostre, la modificació del fals sostre per evitar que els coloms hi niïn, la renovació de les lluminàries de baix consum, l’aclimatació i informatització de la sala dels viatgers i la reforma de la zona cremada de l’estació, que són els accessos, la cafeteria i el sostre.

Emma Salarich s’ha mostrat contenta pel resultat de la reunió i ha desitjat que “les obres es facin amb la major brevetat possible perquè és una problemàtica que preocupa als vigatans”.

Al seu torn, Miquel Vilalta també ha expressat la seva satisfacció després d’aquesta reunió amb Montserrat i ha destacat la importància que aquestes obres es duguin a terme ja que “després de l’incendi l’estat de l’estació és lamentable”.
Arxivat a