Els gossos salten a la passarel·la

Vic celebra un nou concurs de bellesa canina.

Redacció Osona.com
30 de maig del 2013
Aquest diumenge ha tingut lloc la 17a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic.
Aquest diumenge ha tingut lloc la 17a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. | Josep M. Costa
L'any passat, l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. Foto: Josep M. Costa

El recinte firal del Sucre de Vic acollirà diumenge, 2 de juny, la 18a edició de l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. L’horari de la mostra és de les 10 del matí a les 5 de la tarda.

Els participants en el concurs desfilaran amb els seus gossos dins dels diferents rings instal·lats dins el recinte firal per tal que els jutges valorin la seva bellesa. No tant sols l’aspecte extern sinó també l’expressió, el caràcter, la forma de moure’s.

Durant tot el matí els visitants podran contemplar com més de 600 gossos rivalitzen entre ells. Es podran veure fins a 50 races diferents, des de maltesos d’1 quilo fins a dogos alemanys de 80.

Cada participant desfilarà en algun dels diferents rings juntament amb gossos de la seva mateixa raça i, poc a poc, en successives eliminatòries, s’aniran triant els millors exemplars que passaran a les finals de la tarda. Fora del ring, repartits per tots els racons del firal, els gossos es prepararan amb llargues sessions de perruqueria i maquillatge.

Conjuntament, durant el matí, la Unitat de Rescat d’Osona UCRO realitzarà una exhibició de les seves tasques: cerca de persones mitjançant l’olfacte, treball en tota mena de terrenys...

Aquest any hi tornarà a haver-hi una exhibició d’ agility a càrrec d’ Angel Casellas. Aquesta pràctica esportiva, en la que els gossos han de superar diferents obstacles amb el mínim d’errors i temps, té cada cop més adeptes.

També en el vessant solidari es comtparà amb l’estand de Defensa Animals d’Osona que donarà  a conèixer la seva tasca com a protectora d’animals de la comarca.

Els estands comercials complementaran el certamen.

Preu entrades: Adults 5  i nens 3 Euros.

Organitza: Clínica Veterinària d’Osona, Unió Cinòfila de Catalunya

Galeries de fotos:
- Edició 2012 (Josep Maria Costa)
- Edició 2011 (Xevi Mas)
- Edició 2011 (Josep Maria Costa)
- Edició 2010 (Xevi Mas)
- Edició 2009 (Lurdes López)
- Edició 2008 (Josep Maria Costa)

Arxivat a