Unnim desapareix del mapa

Algunes de les oficines emblemàtiques del banc a Osona incorporen el cartell del BBVA.

Redacció Osona.com
28 de maig del 2013
La seu de la Rambla Hospital amb logo del grup BBVA, on encara es veuen les marques que ha deixat el de Caixa Manlleu.
La seu de la Rambla Hospital amb logo del grup BBVA, on encara es veuen les marques que ha deixat el de Caixa Manlleu. | Adrià Costa
La seu de la Rambla Hospital amb logo del grup BBVA, on encara es veuen les marques que ha deixat el de Caixa Manlleu. Foto: Adrià Costa

Aquest dilluns, 27 de maig, va culminar el procés d’absorció d’Unnim per part del BBVA que, d'aquesta manera, ja té unificada la seva xarxa d'oficines a Catalunya. A partir d’ara, Unnim desapareix de la circulació i les seves oficines treballaran sota la marca BBVA.

Algunes de les antigues oficines d’Unnim i de Caixa Manlleu ja han incorporat aquesta setmana el logo i els cartells del BBVA, en una transformació visual que s’anirà fent de manera progressiva. Alguns edificis emblemàtics, com el de la seu central a Manlleu o l’oficina de la Rambla Hospital de Vic ja tenen la nova marca.  

La integració de les xarxes de BBVA i d’Unnim s’ha produït després de l'acord laboral amb la plantilla d’Unnim i el conveni de col·laboració amb l'obra social d’Unnim Caixa, que ha tingut com a fruit el naixement de la Fundació Especial Antiga Caixa Manlleu, que gestionarà la minsa obra social de l’entitat.

El president de la Fundació serà l’expresident de Caixa Manlleu, Joan Contijoch, que en els darreres dies no ha dubtat en mostrar la seva decepció per aquest procés d’integració i desaparició d’Unnim.

Més informació sobre la integració d’Unnim al BBVA i del naixement de la Fundació Especial Antiga Caixa Manlleu





L'antiga seu central de Caixa Manlleu, amb el logo del grup BBVA. Foto: Adrià Costa