El Mercat de Música Viva convoca el Premi Puig-Porret

El guardó al millor projecte de creació musical és el més ben dotat del país.

Redacció Osona.com
19 de maig del 2013
El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ha convocat el Premi Puig-Porret al millor projecte de creació musical. L’objectiu del guardó, que està dotat amb 10.000 euros, és facilitar la producció d’un espectacle de música en directe que s’estrenarà l’any següent al MMVV. De fet, en aquesta l’edició d’aquest 2013 es programarà el projecte guanyador de l’any passat, de Maria Coma. Coma presentarà un treballat basat en la creació d’un piano-celesta de la família d’instruments Baschet.

La dotació del premi, atorgat per la fundació privada Puig-Porret, el converteix en el premi musical més important del país. La fundació privada Puig-Porret està destinada a tasques ciutadanes d’assistència social, beneficència i promoció de la cultura.

Poden optar al premi grups i artistes professionals catalans i/o residents a Catalunya de tots els estils musicals, a excepció de la música clàssica. La presentació de propostes  estarà obert fins al 15 de juliol d’aquest any i el guanyador es donarà a conèixer la nit inaugural del MMVV 2013 i es podrà veure en un escenari al MMVV del 2014. Els projectes que es presentin han d’incloure el títol de la proposta, la descripció de la mateixa, el calendari de producció previst i el currículum dels artistes.

Més informació i bases del concurs

Arxivat a