El Foramuralla portarà els Manel a Vic

El festival es trasllada a finals de juny. El Petit de Cal Eril, Núria Graham, The Wave Pictures i Pau Vallvé, entre d’altres, completen el programa.

Redacció Osona.com
19 de maig del 2013
Imatge promocional d'Atletes, baixin de l'escenari, de Manel
Imatge promocional d'Atletes, baixin de l'escenari, de Manel | Manel
Imatge promocional d'Atletes, baixin de l'escenari, de Manel. Foto: Manel

La tercera edició del Foramuralla, el festival de música organitzat per la Jazz Cava, se celebrarà a Vic entre el 21 i el 23 de juny. El programa d’enguany torna a presentar un autèntic cartell luxe, amb propostes molt destacades.

El concert estel·lar tindrà lloc el 22 de juny, al recinte Mas de Bigues. Hi actuaran els Manel, que presentaran el seu nou treball, “Atletes, baixin de l’escenari”, així com també El Petit de Cal Eril, que acaba de treure “La figura del buit”. Els acompanyaran a l'escenari The Wave Pictures, Pony Bravo i Núria Graham.

El concert inaugural, el 21 de juny, comptarà amb l’actuació de Pau Vallvé i Inspira i es farà al Teatre de l'Orfeó. El concert de cloenda, a la Jazz Cava, el 23 de juny, anirà a càrrec de Súper Gegant, Flyingpigmatanza i Furguson.

Aquesta edició és el primer cop que el Foramuralla se celebra a finals de juny, en comptes de la primera setmana de setembre. L’any passat, el festival no va acabar de funcionar, per diverses raons, com el fred, la crisi econòmica o la confluència amb altres certàmens, com l’Acústica de Figueres. L’organització espera una millor acollida amb aquest canvi de dates.

Més informació, al web del Foramuralla

Galeria de fotos, 2102 (Joan Parera)

Galeria de fotos, 2012 (Albert Alemany)







El cantant de La Iaia no va dubtar en baixar de l'escenari, en l'actuació de l'any passat. Foto: Albert Alemany
Arxivat a