Els pelegrins de Lourdes tornen amb bones sensacions

A l’expedició hi havia més de 800 persones, entre malalts, discapacitats, personal de servei, pelegrins i capellans.

Redacció Osona.com
16 de maig del 2013
Pelegrinatge a Lourdes.
Pelegrinatge a Lourdes. | David Aragüete/Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes
Pelegrinatge a Lourdes. Foto: David Aragüete/Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes

Un total de 820 persones dels bisbats de Vic i Solsona han participat en al tradicional pelegrinatge a Lourdes, que organitza l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i que ja arriba a la seva 46a edició. A l’expedició hi havia malalts, discapacitats, personal de servei, pelegrins i capellans.

Des de l'entitat es fa una valoració molt positiva del pelegrinatge. "El nombre d'assistents ha estat una mica més que l'any anterior, s'han pogut celebrar totes les activitats i el temps ens ha respectat en tot moment", explica un portaveu de l'entitat. "Les dues activitats noves, la missa de benvinguda i la vetlla de pregària han funcionat molt bé i han estat de l'agrat de la gent. Cansats, però amb les piles carregades i amb molta il·lusió hem tornat i ja comptem els dies que falten pel de l'any vinent, que serà del 14 al 18 de juny", afegeix.

Pel que fa a Osona i Ripollès, la xifra de participants ha estat de 390, que s'han desplacat amb vuit autocars. L’expedició va sortir dissabte, 11 de maig, de l’esplanada del Sucre de Vic, i va tornar el dimecres, 15 de maig. La comitiva va estar presidida, durant dos dies, pels bisbes de Solsona i Vic, Xavier Novell i Romà Casanova respectivament.

Dossier del pelegrinatge (PDF)

 Més informació, al web de l'Hospitalitat



--------------------
Galeries de fotos

- Pelegrinatge a Lurdes (2013)
- Pelegrinatge a Lurdes (2012)
- Pelegrinatge a Lurdes (2011)
- Pelegrinatge a Lurdes | Arribada a Vic (2010)
- Pelegrinatge a Lurdes (2009)
Documents